Uddannelseslicenser

I kan som uddannelsesinstitution købe adgang til VITAKOST til en særligt lav pris.

Der er to typer licenser:

  • Elevlicenser
  • Underviserlicenser (mindst 1 er påkrævet pr. uddannelsesinstitution)

Elevlicenser

Elevlicenser sælges i pakker af 25 og koster 99 DKK /md. excl. moms for 25 licenser.

1 licens = 1 elevkonto.

I styrer selv oprettelse og nedlæggelse af konti via det indbyggede administrationsmodul. Når eleven er færdig med sin konto kan I lukke den og licensen frigives derefter automatisk til en ny elev.

Bemærk at der for elevlicenser gælder nogle få begrænsninger i forhold til vores standardlicenser. Se herunder.

Underviserlicenser

Underviserlicenser koster 59 DKK /md excl. moms og mindst 1 er påkrævet pr. uddannelsesinstitution.

Abonnementet løber pr. kvartal og der er ingen yderligere binding eller opsigelsesfrist. Abonnementet kan betales via EAN, faktura eller betalingskort.

Priseksempel

I har 65 studerende og 2 undervisere der skal bruge VITAKOST. Det betyder, at I skal have 3 x uddannelseslicenser (3 x 25 elever) á 99 DKK, samt 2 x underviserlicenser á 59 DKK, i alt 415 DKK pr. måned excl. moms.

I får adgang til jeres eget administrationsmodul, så I selv kan oprette og nedlægge licenserne.

Begrænsninger

For elevlicenser gælder at der maksimalt kan lagres op til 100 kostplaner, opskrifter og måltidsklodser i alt pr. konto. Underviserlicenserne kan lagre 1000 kostplaner, opskrifter og måltidsklodser pr. konto.

Både elevlicenser og underviserlicenser må kun benyttes i forbindelse med uddannelse og undervisning, og må ikke benyttes til kommercielt brug eller til forskning, og må ikke stilles til rådighed for andre.

Der ydes kun kundeservice og teknisk support til underviserlicenser. Brugere af elevlicenser skal henvende sig til deres underviser eller VITAKOST administrator, hvis de har brug for support eller har spørgsmål til programmet. Spørgsmål ang. login skal ligeledes håndteres af uddannelsesinstitutionen. Institutionens VITAKOST administrator håndterer alle aspekter af uddannelseslicensernes login.

Hvordan køber jeg?

Du kan bestille licenserne ved at ringe til os på 70 273 276 eller sende os en mail, hvor du oplyser hvilken uddannelsesinstitution det drejer sig om.