Priser

VITAKOST koster 149 DKK pr. måned excl. moms. Prisen er pr. bruger.

Abonnementet løber 1 måned af gangen og betales online. Har I brug for at kunne betale via EAN eller pr. faktura, så skal I have VITAKOST Enterprise (se herunder).

Abonnementet fornyes hver måned til den første og der er ingen binding eller opsigelsesfrist. Du kan sætte dit abonnement i bero - eller opsige det - helt op til 5 minutter før månedsskifte, så du kan komme og gå fra måned til måned, som det bedst passer dig.

Hvad følger med?

VITAKOST kører online og kræver derfor ikke installation. Du kan finde en komplet liste over funktioner her.

Alle opdateringer til fødevaredatabaser og software følger med og lægges automatisk på uden yderligere udgifter for dig.

Med i prisen er også vores kundeservice, som du kan kontakte telefonisk alle hverdage mellem 10-14 og via mail.

Du kan lagre op til 1.000 enheder (kostplaner, opskrifter og måltidsklodser) i systemet og har du brug for mere plads kan du opgradere med vores tillægsmodul Ekstra lagerplads.

VITAKOST Enterprise

VITAKOST Enterprise koster 289 DKK pr. måned excl. moms pr. bruger.

Abonnementet løber pr. kvartal og der er ingen yderligere binding eller opsigelsesfrist. Abonnementet kan betales via EAN, faktura eller betalingskort.

VITAKOST Enterprise giver, udover de funktioner som allerede er i VITAKOST, mulighed for automatisk at dele data mellem flere brugere i en organisation. Det er desuden muligt at administrere brugerne fra en central administrator-konto, f.eks. hvis man har en IT-afdeling der skal håndtere konti.

Lagerpladsen pr. Enterprise-bruger er 5000 enheder (mod 1000 pr. bruger på standardversionen).

Få mere information om VITAKOST Enterprise ved at ringe til os på +45 70 273 276 eller sende os en mail.