Pris

Uddannelseslicenser (til studerende) sælges i pakker af 25 licenser og koster 99 DKK /md. excl. moms per pakke.

Underviserlicenser koster 59 DKK /md excl. moms og mindst 1 er påkrævet for at indgå en aftale om uddannelseslicenser.

Abonnementet løber pr. kvartal og der er ingen yderligere binding eller opsigelsesfrist. Abonnementet kan betales via EAN, faktura eller betalingskort.

Bemærk at der gælder visse begrænsninger i forhold til vores standard licenser. Se nedenfor.

Priseksempel

I har 65 studerende og 2 undervisere. Prisen bliver 3 x 99 DKK for uddannelseslicenserne + 2 x 59 DKK for underviserlicenserne, i alt 415 DKK pr. måned excl. moms.

I får adgang til jeres eget administrationsmodul, så I selv kan oprette og nedlægge uddannelses- og underviserlicenser. I kan altså nøjes med at have det antal uddannelseslicenser som I har brug for at have i systemet samtidigt, og binder Jer altså ikke til f.eks. et år, hvis de studerende hver især kun er der i en periode på f.eks. 3 uger.

Begrænsninger

For uddannelseslicenser til studerende gælder at der maksimalt kan lagres op til 100 kostplaner, opskrifter og måltidsklodser i alt pr. konto.

Uddannelses- og underviserlicenser må kun benyttes i forbindelse med uddannelse og undervisning, og må ikke benyttes til kommercielt brug eller til forskning, og må ikke stilles til rådighed for andre.

Der ydes kun kundeservice og teknisk support til brugere af underviserlicenser. Brugere af uddannelseslicenser (oftest studerende) skal henvende sig til deres underviser eller VITAKOST administrator, hvis de har brug for support eller har spørgsmål til programmet. Spørgsmål ang. konto-administration af uddannelseslicenser, herunder login, skal ligeledes håndteres af uddannelsesinstitutionen. Institutionens VITAKOST administrator håndterer alle aspekter af uddannelseslicensernes login.

Hvordan køber jeg?

Giv os et kald på 70 273 276 eller send os en email, hvis I er interesseret i en aftale om uddannelseslicenser.