Pris

VITAKOST koster 149 DKK pr. måned excl. moms.

Abonnementet fornyes hver måned til den første og der er ingen binding eller opsigelsesfrist. Du kan sætte dit abonnement i bero - eller opsige det - helt op til 5 minutter før månedsskifte, så du kan komme og gå fra måned til måned, som det bedst passer dig.

Hvad følger med?

Prisen inkluderer alle funktioner, som er nævnt her på siden (se den komplette liste her).

Alle opdateringer til fødevaredatabaser og software følger med og lægges automatisk på uden yderligere udgifter for dig.

Med i prisen er også vores kundeservice, som du kan kontakte telefonisk alle dage mellem 10-14 og alle hverdage via email.

Du kan lagre op til 1.000 enheder (kostplaner, opskrifter og måltidsklodser) i systemet og har du brug for mere plads kan du opgradere med vores tillægsmodul Ekstra lagerplads.

Har I brug for at kunne betale via EAN eller pr. faktura?

Hvis I har brug for at kunne betale via EAN eller pr. faktura, så henviser vi til vores Enterprise produkt, som retter sig mod offentlige institutioner og større organisationer.

VITAKOST Enterprise giver endvidere mulighed for at have en fler-bruger organisation med en dedikeret administrator, samt automatisk deling af data mellem organisationens brugere.

Få mere information om VITAKOST Enterprise ved at ringe til os på +45 70 273 276 eller sende os en email.